Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε την Κλινική της Άσκηση Ι, ΙΙ & ΙΙΙ στην Πανεπιστημιακή Κλινική Αποκατάστασης του ΤΕΠΑΚ και τη Κλινική Άσκηση ΙV στο ίδρυμα «ΘΕΟΤΟΚΟΣ».
Ακολούθως, ολοκλήρωσε τις σπουδές της με την Πρακτική της Άσκηση σε Ιδιωτικό Κέντρο Λογοθεραπείας με έδρα τη Λεμεσό.
Κατά τη διάρκεια των Κλινικών Ασκήσεων I, II, III, IV καθώς επίσης και στην Πρακτική της Άσκηση ήρθε σε επαφή με διάφορες διαταραχές που αφορούσαν τόσο τον παιδιατρικό όσο και τον ενήλικο πληθυσμό, όπως:
Αναπτυξιακή Γλωσσική Διαταραχή
- Φωνολογικές Διαταραχές
Αναπτυξιακή Γλωσσική Καθυστέρηση
- Αρθρωτική Διαταραχή
Δυσπραξία Λόγου
- Επιλεκτική Αλαλία
Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή
- Περίπλοκες Επικοινωνιακές Διαταραχές
Δυσφαγία κ.λπ.
Η Πτυχιακή της Εργασία είχε ως θέμα τους «Παράγοντες που συμβάλλουν στην αποδοχή/ απόρριψη/ εγκατάλειψη συστημάτων Επαυξητικής και Εναλλακτικής Επικοινωνίας (ΕΕΕ) από ενήλικα άτομα με επίκτητες διαταραχές επικοινωνίας».
Όσον αφορά την επιμόρφωση της, παρακολούθησε μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και μεγάλο αριθμό σεμιναρίων σχετικά με το κλάδο της Λογοθεραπείας μερικά από τα οποία είναι:
- Παιδί & Φωνή: Αξιολόγηση & Θεραπεία
- Virtual International AAC Conference
- Γλωσσικό Πρόγραμμα ΜΑΚΑΤΟΝ
- Πρακτικές Τεχνολογικές Λύσεις για παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες
- The Flavors of Feeding and Taste Development
- Αποκατάσταση Φωνής μετά από Ολική Λαρυγγεκτομή
- Focusing on the New Pillars of Augmentative and Alternative Communication
- Θεραπευτικές Προσεγγίσεις Παιδιών με Σχιστίες και Κρανιοπροσωπικές Ανωμαλίες – Νεότερες απόψεις και δεδομένα
- Κλινικά και Διαγνωστικά Θέματα Λογοθεραπείας σε παιδιά κ.α..
Στα πλαίσια του συνεδρίου Communication Matters (UK Chapter of the International Society of Augmentative and Alternative Communication), που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2021, παρουσίασε τα αποτελέσματα της Πτυχιακής της Εργασίας σε μορφή poster με τίτλο: «Exploring the views of Cypriot professionals and caregivers on Augmentative and Alternative Communication (AAC) systems acceptance, rejection or abandonment». Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων Κύπρου με Αρ. Εγγραφής 758. Επιπλέον συμμετέχει ενεργά στην ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος της Επαυξητικής και Εναλλακτικής Επικοινωνίας (AAC Sig.) όπως επίσης και στις διάφορες ερευνητικές δραστηριότητες του AACTLab.